Értékeink

Elkötelezett, megbízható és lojális: e három alapelv jellemez minket. Ezek az értékek mutatják, hogy kik vagyunk, hogy dolgozunk, hogyan működünk együtt Önnel, mint ügyféllel, és hogyan dolgozunk együtt gyártási partnereinkkel. Összefoglalva: megmutatják, hol van szervezetünk helye a társadalomban.

Elkötelezettségünk, megbízhatóságunk és hűségünk tett minket azzá, akik vagyunk: piacvezető vállalattá a mezőgazdasági csomagolóanyagok és bigbag zsákok ágazatában. Büszkék vagyunk teljesítményünkre.

   

Elkötelezettség

Az LC Packaging céggel való együttműködése során elkötelezett munkatársakkal áll majd kapcsolatban. Munkánkat 100 százalékos odaadással végezzük, csupán egyetlen cél érdekében: hogy elégedetté tegyük Önt, az ügyfelünket.

 

Megbízhatóság

Ügyfelünkként mindig számíthat ránk. Bármi is történjék. Együtt szállunk szembe minden felmerülő problémával. Ezt garantáljuk megbízható munkatársainkkal együtt.

 

Lojalitás

Nem csak Önhöz, ügyfelünkhöz, hanem beszállítóinkhoz is lojálisak vagyunk (mi szívesebben hívjuk őket gyártási partnereknek). Néhány céggel már több, mint ötven éve dolgozunk együtt.

Supporting your products

 
© 2019 LC Packaging