Előnyeink

Folyamatos minőség
Kilencven éve építjük szoros kapcsolatainkat gyártó partnereinkkel. Vannak, akikkel már ötven éve dolgozunk együtt. Ezen felül saját gyártórészlegekkel is rendelkezünk. Ez azt jelenti, hogy mezőgazdasági csomagolóanyag-igényét folyamatosan magas szinten tudjuk kielégíteni.

Szezonális rugalmasság
A kiváló minőségen kívül a folyamatos áruellátást is garantáljuk, szezonban is. Ismerjük üzletágának gyors tempóját és rugalmasan tudunk rá reagálni a több mint 70 000 m2 alapterületű európai raktárunknak köszönhetően.

Szállítás "just-in-time"
A 25 európai kartondoboz-ragasztó állomásunknak és nyomtatási lehetőségeinknek köszönhetően a hét 7 napján, 24 órában adhatja le rendelését, hogy időben érkezzen meg Önhöz a megrendelt áru. Ha a regionális készletek esetleg váratlanul kimerülnek, 15 külföldi leányvállalatunk árukészletére tudunk támaszkodni.

Piaci ismeretek
Kilencven évnyi tapasztalat már figyelemre méltó tudás. Ez alatt az idő alatt az LC Packaging gyakran úttörő szerepet játszott az új mezőgazdasági csomagolóanyagok bemutatásában, melyet mindig ügyfeleivel egyeztetett. Leányvállalatok, gyártási helyszínek és ügyfelek hálózatán keresztül megosztjuk és megvitatjuk a piacra vonatkozó információkat és új ötleteket. Úgy gondoljuk, így többet nyújthatunk Önnek csupán egy terméknél.

Kiváló szolgáltatás
Az Ön sikere a mi sikerünk is. Ennek érdekében mindent megteszünk. Minden európai és afrikai munkatársunk készen áll arra, hogy segítse Önt az optimális üzemeltetésben, ahol a kiváló minőségű és pontosan szállított csomagolóanyagok fontos szerepet játszanak.

 

Supporting your products

 
© 2019 LC Packaging