Gyakran ismétlődő kérdések:

Mikor vannak nyitva?
Az LC Packaginget reggel fél 8 és délután fél 4 között keresheti fel.

Önök készítik a termékeiket?
Jelenleg az általunk értékesített termékek felét készítjük mi. Saját kartondoboz gyáraink, bigbag zsák gyáraink vannak, valamint nyomdákkal rendelkezünk Európában és Afrikában. Csomagolóanyagaink többi részét partnereinktől vásároljuk, akikkel régóta fenn áll üzleti kapcsolatunk. Néhány partnerünkkel már több mint ötven éve dolgozunk együtt!
Kartondoboz-ragasztó állomásainkról itt talál további információt. Bigbag gyárainkról itt talál további információt.

Felkereshetem Önöket?
Természetesen felkereshet minket, kérjük, hogy időpont-egyeztetéshez lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel megmutatjuk Önnek irodánkat és raktárainkat. Kattintson ide, és tekintse meg elérhetőségeinket.

Megkaphatom katalógusukat?
Az LC Packaging többféle ismertetőt is készít (mezőgazdasági katalógus, bigbag katalógus). Ezen kívül vállalati társadalmi felelősségvállalási ismertetőnk, éves jelentésünk és termékkatalógusaink állnak rendelkezésére. Érdekelné valamelyik katalógusunk vagy dokumentumunk? Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Mit tesz vállalatuk a vállalati társadalmi felelősségvállalás területén?
A fenntarthatóságra való törekvés az LC Packaging üzleti tevékenységének szerves része, a beszerzéstől és a gyártástól kezdve egészen a személyzeti politikáig. Azt, hogy ezt a gyakorlatban is megvalósítjuk, olyan tanúsítványok igazolják, amelyeket a vállalati társadalmi felelősségvállalás területén szereztünk meg. Kérjük, olvasson el többet erről a témáról a weboldalunkon.

Mikor használhatom újra bigbag zsákjaimat?
Az LC Packaging felkészült a bigbag zsákok újrahasznosítására. Arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy gazdaságosan használják természetes erőforrásainkat (olaj), és örömünkre szolgálna, ha áttekinthetnénk Önnel a lehetőségeket. További információkért kattintson ide.

Vásárolhatok Önöktől csomagolóanyagot, ha olyan országban dolgozom, ahol nincs LC Packaging telephely?
Igen, vásárolhat! A hollandiai Nieuwerkerkben található LC Packaging International kezeli az ilyen jellegű megrendeléseket. Ha afrikai országban működik vállalata, felveheti a kapcsolatot a belgiumi Leuvenben az LC Packaging Africa részleggel.

Hol találom meg általános szerződési feltételeiket?
Magyarországra érvényes általános szerződési feltételeinket itt találja meg letölthető formában. Ha szeretné, hogy elküldjük Önnek, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hol nyújthatok be panaszt?
Az LC Packaging egy modern, online panaszkezelő rendszert üzemeltet. Segítségével biztosítani tudjuk, hogy panaszát megfelelően kezeljük, mi pedig javítani tudjunk belső folyamatainkon. Panaszával managereinkhez vagy az inside sales kollégákhoz fordulhat. Ha nem tudja, ki a kapcsolattartója, benyújthatja panaszát itt, és mi a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel.

Minden árucikket felsorolnak a weboldalon?
Nem, nem mindegyiket. Bizonyos országokban vagy iparágak számára egyedi termékeket árusítunk, és ezek nem mindig láthatók a weboldalon.
 
Az LC Packaging gyártja az összes általa kínált terméket?
A bigbag zsákokat és hullámkarton-dobozokat az LC Packaging gyártja, vertikálisan integrált rendszerben. Minden egyéb terméket állandó gyártópartnereink készítenek a mi specifikációnk alapján.
 
Hogyan ellenőrzik a kiszállított termékek minőségét?
Az LC Packaging saját minőségellenőrzési részlegén teljes munkaidős kollégák foglalkoznak a minőségbiztosítással. Ezen felül elérhetőek vagyunk saját gyártási helyszíneinken egész évben.

Supporting your products

 
© 2019 LC Packaging