LC Packaging FTA Gyémánt Díjat nyert

14 jún 2018

Büszkén jelentjük be, hogy idén május 30-án Milánóban megnyertük a Flexographic Technical Association (FTA) Európai Gyémánt díját. Az LC Packaging (LC) a Flexo Kreatív Felhasználása kategóriában első helyezést ért el a gyönyörű, 4 színű nyomású burgonyás juta zsákjával.

95 év tapasztalat juta zsákok terén
Az LC Packaging 1923 óta van jelen a juta csomagolás szektorban, így 95 éves évfordulónkat ünnepeljük éppen ebben a hónapban. Nagyon büszkék vagyunk, hogy folyamatos elkötelezettségünket, valamint az ügyfeleinknek nyújtott személyre szabott csomagolási megoldásainkat ily módon elismerte és díjazta az FTA.  

Világszerte 25 millió nyomott LC juta zsák
A juta egy 100%-ban természetes anyag. Tulajdonságai (erős, tartós, nedvszívó, puha, légáteresztő) révén ideális megoldás olyan mezőgazdasági termények, mint a burgonya, a diófélék, a magvak és a kakaó szállítására és tárolására. Az LC Packaging évente kb. 25 millió juta zsákot nyom.  A juta zsák nyomása igencsak kihívásokkal teli,  egyrészt a juta szerkezete miatt, másrészt amiatt, hogy minden egyes juta zsák egyenként gyártott.  Zsákjainkat raktárkészletről szállítjunk, és gyakran az ügyfeleink igényeihez igazodva már a megrendelés másnapján. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a nyomási folyamataink hatékonyak és gyorsak legyenek.

Innovatív nyomási technológia
Az LC Packaging az egyetlen olyan résztvevő az FTA Gyémánt Díján 2018-ban, amely juta alapra készít flexografikus nyomást. A Flexo nyomás alkalmazásával az LC az alábbi előnyöket nyújtja ügyfeleinek:

· Kiváló minőségű nyomott minta oldalanként maximum 4 színben a lehető legmarkánsabb termék- és márka- kommunikáció érdekében  

· Magas minőségű nyomatok olyan kihívást jelentő anyagokra is, mint a polipropilén és a juta

· Gyors nyomás a raktárkészleten lévő zsákok gyors kiszállításának érdekében

· Víz-bázisú festék

Az LC sikeresen fektetett be a rendkívül innovatív Flexo nyomási technológiába. 95 éves szakmai tapasztalatunknak és az elkötelezett termelési és raktározási csapatunknak köszönhetően minden körülmények között, még a szezonális csúcs időszakokban is meg tudunk felelni vásárlóink igényeinek. Éppen ezért alig várjuk, hogy munkatársainkkal és a világ minden táján lévő ügyfeleinkkel is megosszuk az FTA Gyémánt Díjával járó elismerést. Továbbra is maradjon célunk, hogy a mezőgazdasági szektornak a legmagasabb minőségű és fenntartható, gyönyörű nyomással készülő juta zsákokat biztosítsuk. 


Supporting your products

 
© 2019 LC Packaging