LC Support Alapítvány aktualitás 2017

13 dec 2017

Az „LC Support” Alapítvány 2017. január 1-jével kezdte meg működését. Az alapítvány célja, hogy hozzájáruljon a környezet és a jólét fejlődéséhez azokban az országokban, ahol az LC Packaging tevékenykedik: Bangladeshben, Afrikában és Európában. A segítségnyújtás formája attól függ, hogy mire van igény és milyen kihívásokkal néznek szembe az adott régióban. Az alapítvány valamennyi terve összhangban áll a Globális Fenntarthatósági Célokkal, melyet az ENSZ fogalmazott meg.

Múlt évben  különösen fontos projektekbe vágtunk bele. Pénzügyi támogatást nyújtottunk az UNHCR-nek (az ENSZ által alapított menekültügyi szervezetnek), így több Rohingya-menekültnek tudtak menedéket biztosítani Bangladeshben. Emellett támogattuk a „Srilankan Remény a gyerekeknek” Alapítványt iskolafejlesztési céllal, továbbá Burkina Fasoban fákat ültettünk, melyekkel a klímaváltozás negatív hatásait igyekszünk csökkenteni. 2018-ban Bangladeshben egy különleges projekt indul el a dakkai hulladékválogatóknak. Nem csupán továbbképzést ajánlunk 40 fiatalnak, de munkát is kínálunk nekik saját, SA8000 tanúsítvánnyal rendelkező gyárunkban.

2018-ra is számos tervezett  projekt van már a naptárunkban. További információért látogasson el a www.lcsupportsfoundation.com oldalra.  

 

 

Supporting your products

 
© 2019 LC Packaging