Sikertényezők

Saját kartongyárak
Elkötelezett szakemberek
Kitűnő logisztika
Állandó minőség
Szezonális rugalmasság „just-in-time” szállítással
Növekedés, innováció és fenntarthatóság
 

Saját kartongyárak
Az LC Packaging az Ön igényeinek megfelelő, egyedi megoldásokat kínál. Saját gyártólétesítményeink működnek Belgiumban és Magyarországon, és hosszú távú partneri viszonyt ápolunk európai stratégiai partnereinkkel. Hullámpapír-megoldások széles skáláját kínáljuk ügyfeleinknek, és olyan egyedi csomagolóanyagot szállítunk, amely megfelel a különleges, zöldség-gyümölcs  iparági követelményeknek. Az LC Packaging nem csak szabványos csomagolóanyagokat gyárt. Minőségi ofszetnyomásos csomagolóanyagot is kínálunk (papírtálcák), és segítünk napjaink kiskereskedőinek, hogy felkeltsék a polcokra kihelyezett termékek iránti figyelmet, és saját márkát építsenek.

Elkötelezett szakemberek
Kartonpapírrészlegünk elkötelezett szakemberekből áll, akik testre szabott csomagolási megoldásokat és kiváló szolgáltatásokat biztosítanak. Bőséges szakmai ismereteiknek köszönhetően minden ügyfél számára a legmegfelelőbb csomagolási koncepciót tudják kialakítani Van saját kutatás-fejlesztési részlegünk, és saját grafikusokkal dolgozunk.

Kitűnő logisztika
Kartonpapírrészlegünknek számos  dobozragasztó állomása van Európában, ahol ragasztott, zöldség-gyümölcs csomagolására alkallmas kartonokat állítanak elő ügyfeleinknek.. Az LC Packaging kihelyezett ragasztógépeket is üzemeltet, amelyekkel stancolt kartonból 3D-s tálcákat lehet készíteni. Saját műszaki ügyfélszolgálatunk és szerelőink, valamint a dobozragasztó berendezések ismert gyártóinak szakértelme biztosítja ügyfeleink számára a szolgáltatás állandóságát. Minden esetben az LC Packaging mint koordinátor vállalja a végső felelősséget.

Állandó minőség
Több mint 90 évnyi együttműködésünk során szilárd kapcsolatokat alakítottunk ki a különféle gyártási partnerekkel. Saját gyártóhelyekkel is rendelkezünk. Ez azt jelenti, hogy garantálni tudjuk termékeink egyenletesen magas színvonalát.

Szezonális rugalmasság „just-in-time” szállítással
Csúcsidőszakokban is garantáltan megkapja kartonpapír csomagolóanyagait. Tudjuk,hogy szezonban milyen nagy nyomás alatt áll az Ön ágazata,de mi képesek vagyunk rugalmasan reagálni erre.

Növekedés, innováció és fenntarthatóság
Az LC Packaging 1923 óta tart fenn kapcsolatokat megbízható partnerekkel: „Az adott szó kötelez!” Igazi családi vállalkozásként hosszú távú, fenntartható kapcsolatok kiépítésére törekszünk alkalmazottainkkal, gyártási partnereinkkel és ügyfeleinkkel. Ez azt jelenti, hogy felelősnek érezzük magunkat alkalmazottaink és kapcsolataink jólétéért.
Az LC Packaging társadalmi felelősségvállalásra vonatkozó irányelve

 

Supporting your products

 
© 2019 LC Packaging